سقف کشسان چیست و چه ویژگی هایی دارد و روش محاسبه قیمت سقف کشسان؟

سقف کشسان امکان عبور نور را از خود دارد . شما میتوانید با نورپردازی هم روشنایی لازم را برای دکوراسیون داخلی و هم زیبایی مد نظرتان را بوجود آورید ، البته در برخی از جنس های تولیدی (پارچه ی کشسان) قابلیت عبور نور وجود ندارد و باید از شیوه های دیگر برای نورپردازی محیط استفاده کرد که در ادامه بصورت مفصل در مورد آن توضیحاتی ارائه شده است . زیبایی که این متریال به دکوراسیون داخلی شما میبخشد کاملا غیر قابل انکار است به طوری که در هر محیطی وارد شوید ، ناخودآگاه چشمان شما به سمت سقف کشسان سوق پیدا میکند و شما را محصور زیبایی خود مینماید.

همچنین امکان چاپ انواع طرح ها را بر روی خود داشته و میتوانند براحتی طرح مد نظر شما را در دکوراسیون داخلی تان پدید آورد.شما هیچ محدودیتی جهت چاپ تصویر دلخواه خود بر روی سقف کاذبتان نخواهید داشت. این محصول امکان استفاده در مناطق مرطوب را داشته و شما میتوانید از این سقف تزئینی بدون هیچ محدودیتی در هر مکانی که خواستارش باشید اجرا نمایید. پس میتوان نتیجه گرفت بسیار مناسب مکان هایی مانند سرویس بهداشتی و حمام و یا حتی شهرهایی که رطوبت بالایی دارند و فرسودگی اجسام در آنجا بالاست میباشد . از دیگر ویژگی های سقف باریسول ​ یک تکه بودن آن است که سبب میشود جلوه ی بیشتری داشته باشد.

​البته همانطور که پیشتر گفته شد ، سقف کشسان با عنوان باریسول نیز شناخته شده است که علت این شناخت شرکت مبدع و مخترع این محصول دکوراتیو بوده ؛ شما میتوانید با مراجعه به سایت شرکت باریسول اطلاعات بیشتری در مورد این پارچه ی جادویی بدست آورید.

سقف کشسان چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

سقف کشسان چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

قیمت سقف کشسان

سقف کشسان در تمام محیط‌های داخلی قابل نصب است. با استفاده از این سقف می‌توان فضا را زیباتر کرده و از ویژگی‌ها و مزایای سقف به خوبی بهره‌مند شد. قیمت سقف کشسان باریسول بر اساس کشور سازنده و نوع سقف متفاوت است. سقف کشسان باریسول انواع گسترده‌ای دارد و شامل سقف آسمان مجازی، لاکر، چاپی، براق و مات می‌شود. بنابراین با توجه به نوع سقف کشسان باریسول، می‌توانید از قیمت آن مطلع شوید. قیمت باریسول بر اساس جنس پارچه و شرایط نصب محاسبه می‌گردد. همچنین طرح و رنگ‌های انتخابی در قیمت سقف باریسول تاثیر زیادی خواهند داشت.

قیمت انواع سقف کشسان

قیمت سقف کشسان به عوامل متعددی بستگی دارد. از مهم ترین عوامل بر قیمت سقف کشسانی می توان به انواع سقف کشسان طرح دار بودن کشسان ، ساده بودن کشسان ، نوع پارچه و کیفیت ، نوع نور پردازی LED، متراژ محیط ، حجم پروژه، تعداد زوایای کنج و انحنا سقف، استفاده یا عدم استفاده از سیستم تهویه و در نهایت به تجهیزات استفاده شده در نصب اشاره کرد. و مهمترین و اصلی ترین چیز در قیمت سقف کشسان کیفیت پارچه و برند بودن آن است.

قیمت هر متر مربع سقف کشسان چقدر است

قیمت هر متر مربع سقف کشسان بستگی به نوع پارچه نوع پروفیل و نوع نور پردازی که در آن استفاده میشود متغیر است. پس برای قیمت هر متر مربع سقف کشسان باید حتما به ( نوع پارچه – نوع پروفیل – نوع نورپردازی – توجه کنیم به همین دلیل قبل هر متر مربع پارچه ترنس ،پارچه ساده ، بدونه طرح با قیمت پارچه طرح دار چاپ شده متفاوت است.

قیمت سقف کشسان سه بعدی

در تعیین قیمت سقف کاذب سه بعدی عوامل مختلفی دخیل هستند. اما دو عامل اصلی و تعیین کننده قیمت سقف کشسان عبارتند از :

  • متریال مورد استفاده و مصالح زیرسازی

متریال مورد استفاده همان صفحات سقف کاذب است که در نمای ظاهری دیده می‌ شوند. علاوه بر این، مصالح و قطعات دیگری نیز در زمان اجرا و نصب سقف به منظور استحکام سقف کاذب و اتصال آن به سقف مورد استفاده قرار می‌ گیرد که به آنها در اصطلاح مصالح زیرسازی گفته می‌ شود. نسبت قیمت متریال و مصالح در کل هزینه سقف سه بعدی بسته به ابعاد سقف و نوع پارچه متغیر خواهد بود.

  • هزینه اجرا

هزینه اجرا شامل دستمزد متخصصین، هزینه ایاب و ذهاب و لوازمی که در زمان نصب سقف استفاده می‌ شوند مانند پیچ، میخ، رولپلاک و… است.

هزینه اجرا با توجه به اعتبار شرکت، میزان تخصص پرسنل، موقعیت جغرافیایی کارگاه ، کیفیت متریال بکار رفته و ابعاد سقف موردنظر متغیر خواهد بود.

قیمت سقف کشسان سه بعدی

قیمت سقف کشسان سه بعدی

روش‌ های قیمت گذاری سقف کشسان سه بعدی

  • قیمت به ازای متر مربع

رایج‌ ترین روش برای محاسبه قیمت سقف کاذب سه بعدی، قیمت‌ گذاری برای هر متر مربع از سقف است. البته در سقف‌ های کشسان تایل یا مشبک، قیمت‌ گذاری بر اساس تایل صورت می‌ گیرد.

  • قیمت متری نوار دور سقف

در این نوع قیمت‌ گذاری، هزینه سقف سه بعدی بر اساس عرض مشخص شده از نوار سقف که سرتاسر سقف اصلی ساخته می‌ شود، به ازای متر طول تعیین می‌ شود. قیمت‌ گذاری بر اساس طول نوار عمدتا برای سقف‌ های کاذب نواری انجام می‌ شود.

  • قیمت به ازای متر مربع سایه انداز در سقف‌ های کشسان دکوراتیو

در سقف‌ های کاذب دکوراتیو اشکال هندسی مختلف، فرورفتگی و برجستگی‌ های زیادی در سقف ایجاد می‌ کند که تعیین مساحت سقف را دشوار می‌ سازد. بنابراین برای تعیین قیمت، مساحت سایه‌ انداز سقف را محاسبه می‌ کنند و قیمت بر اساس مساحت اندازه گیری شده به مشتری ارائه می‌ شود.

  • قیمت بر اساس هر متر مربع از متریال مصرف شده

یکی دیگر از روش‌ های قیمت‌ گذاری، قیمت بر اساس مصالح بکار رفته در اجرای سقف کاذب است. در این روش برای هر متر مربع از متریال مورد استفاده قیمتی تعیین می‌ شود. بعد از اتمام پروژه، مقدار متریال بکار رفته محاسبه و در آن قیمت ضرب می‌ شود. البته هزینه دستمزد و اجرای سقف نیز در قیمت هر متر مربع متریال بکار رفته لحاظ می‌ شود.

  • قیمت تمام شده

در این روش، قیمت نهایی و تمام شده‌ نصب سقف از همان ابتدا به مشتری گفته و بعد از توافق طرفین پروژه انجام می‌ شود. در روش قیمت تمام شده مشتری از همان ابتدا از هزینه پروژه مطلع می‌ شود و دیگر لازم نیست به بهانه‌ هزینه‌ های جانبی مبلغ بیشتری بپردازد.

روش‌ های قیمت گذاری سقف کشسان سه بعدی

روش‌ های قیمت گذاری سقف کشسان سه بعدی

برای قیمت گیری سقف سه بعدی چه نکاتی را رعایت کنیم؟

قبل از هر گونه تصمیم‌گیری در رابطه با اجرای سقف کشسان سه بعدی بهتر است عوامل زیر را به دقت بررسی کنید تا مجبور نباشید در پایان پروژه هزینه اضافی برای نصب سقف کاذب خود پرداخت نمایید.

  • انتخاب نوع سقف کشسان

قبل از قیمت‌گیری سقف کشسان ابتدا نوع سقف کاذب موردنظرتان را مشخص کنید. در تعیین نوع سقف کاذب بایستی سلیقه، بودجه، کاربرد سقف و محیطی که قرار است سقف در آن اجرا شود را درنظر بگیرید.

  • یافتن شرکت معتبر

برای اجرای پروژه سقف کاذب حتما از شرکت‌ های معتبر کمک بگیرید. شرکت توسعه افراد هوراد از تجهیزات به روز برخوردار است. متخصصین کارآزموده این شرکت هرگز کیفیت کار را فدای سود بیشتر نمی‌ کنند و همیشه پروژه‌ ها را به بهترین شکل ممکن تحویل می‌ دهند.

  • کیفیت متریال مورد استفاده

متریال مورد استفاده در سقف سه بعدی بسیار متنوع است و برندهای مختلفی دارد. با مجریان سقف کشسان مشورت کنید و با راهنمایی آنها نوع و کیفیت مصالح را انتخاب نمایید.

  • انتخاب نوع قیمت‌گذاری

روش‌ های مختلفی برای تعیین قیمت سقف کاذب سه بعدی وجود دارد. اما قیمت تمام شده بهترین و مطمئن‌ ترین روش قیمت‌ گذاری است. بهتر است قبل از هر گونه تصمیم از کارفرما بخواهید تا قیمت تمام شده پروژه را به شما اعلام کند.